CANBUS-PAKKE SUPERVISION ECLIPSE DIAMOND

C201906

  • Nyhet 2021
  • Verdensledende LED
  • E-merket (E8)
  • Lyser 916 meter
  • Komplett lysbilde

Supervision er et kjent merke innen bilbelysning og tilbyr ytelse i verdensklasse. Lampene er preget av høy kvalitet med fokus på krevende arbeidsmiljøer. Tilsyn med ekstra lys er alltid utstyrt med trykkutjevnende GORE-TEX®-membraner og et sofistikert varmebehandlingssystem (ETM). Supervision er uten tvil et av markedets rimeligste premiummerker og utstyrt med komponenter som er nøye utvalgt fra verdensledende produsenter.

3 845 kr inkl. mva

Ditt åpenbare valg!
  • Samme lave svenske priser
  • Rask levering 2-4 dager
  • 30 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger payments
  • 100 % kundetilfredshetsgaranti

MER INFORMASJON

RAMMELØST DESIGN MED EFFEKTIVT POSISJONSLYS

Supervision Eclipse Diamond er utstyrt med et såkalt "uendelig" posisjonslys, en lys intens lysstråle som er så perfekt at den nesten oppleves som surrealistisk. Eclipse Diamond har et omformet diamantlignende lampehus som har et futuristiske design uten klare kanter som gir det et mer moderne og aggressivt utseende. Eclipse Diamond kombinerer funksjon, design og ytelse som du aldri har opplevd før. Bjelkens kompakte størrelse gjør det enkelt å montere på alle bilmodeller. Eclipse Diamond avgir et spektakulært lys med banebrytende presisjon og er primært rettet mot kunder med høyest mulige krav til høyytelses ekstralys.NESTE GENERASJON REFLEKTORTEKNOLOGI

Eclipse Diamonds slanke og sofistikerte utseende omdefinerer hvordan en LED-bjelke skal se ut. Eclipse Diamond drar nytte av neste generasjon avansert reflektorteknologi som er forbedret og utviklet for å gi et mer balansert og effektivt retningslys enn tidligere hjelpelysbjelker. Dette betyr at all lysstrøm (lumen) treffer veidekket og dets nærmeste område uten å forsvinne i alle retninger, noe som er et vanlig problem. Eclipse Diamonds tilpassede lyskvalitet fører til mindre slitne øyne mens du kjører i mørket på alle typer veier, mens det komplette lysbildet hjelper sjåføren med å oppdage farer langs veien på et tidlig tidspunkt.

Reflektorene i Eclipses lampehus reflekterer lys effektivt og blir dirigert med ekstrem presisjon før det sendes bort fra reflektoren, noe som minimerer såkalt spilllys. Eclipse Diamond gjengir et fullt lys med spesialtilpasset bredde som er mye mer nyttig på veien foran kjøretøyet.DUO POSISJONSLYS SOM STREKKER GRENSENE

Eclipse Diamond er utstyrt med doble uendelige posisjonslys som gir deg muligheten til å velge mellom hvit og oransje farge. Posisjonslyset unikt og intenst lys skyver de estetiske grensene og skaper et uslåelig helhetsinntrykk. Rampens størrelse og design gjør at den smelter godt inn foran på både biler, lastebiler og vogntog. Eclipse Diamond er utstyrt med spesielt utvalgte lysdioder fra det verdensledende amerikanske selskapet Cree av høy kvalitetsklasse (BIN), tar ytelsen til helt nye nivåer.DENNE PAKKEN INNEHOLDER FØLGENDE TILBEHØR:


Ekstralysfeste LED ramp 2-fästen HD

Hjelpelyskabel

Canbus Interface

SPESIFIKASJONER

Spenning 9-30V
Strømforbruk 6,2A ved 12V og 2,6A ved 24V
Effekt 120W
Mengde lys per lampe 10 000 lumen
LED 12 st 8W CREE (USA)
Lamphus Støpt aluminiumshus (6063)
Linse Bayer PC Lins (nesten uknuselig)
IP-vurdering IP68
EMC-klassifisering CISPR25 vurdert
Arbeidstemperatur 40°C~+95°C
Levetid 50 000 timer
Kontakt tilkobling DT kontakt
Vekt 2,9 kg
Høyde 84 mm
Lengde 560 mm
Dybde 89 mm
Lysbilde Driving Beam
Fargetemperatur 4500K
Sertifisering E-merket i henhold til ECE-R112
Lyslengde 742 meter
Montering Rampen levereras med dubbla monteringsmöjligheter. Den kan monteras både ovan og under regskylten eller också fällas in med hjälp av gavelfästen som medföljer.
Garanti 5 år
Diverse Monteringstilbehør og DT-kontakt inkludert
"Vi tar det ekstra lille steget for kunden"

Alltid raske leveranser

1-3 dagers leveringstid. Du har mulighet til å velge ønsket speditør i kassen

Markedets beste garantier

Våre produkter leveres med en garantiperiode som strekker seg inntil 7 år avhengig av produktvalg.

Alltid lave priser

I vår norske butikk kjøper du belysning til samme lave svenske priser

Tilgjengelige pakker for dette produktet

Gratis frakt gjelder ved kjøp over 1495 NOK & Åpent kjøp 30 dager