4-PAKK SUPERVISION SPECTRA 10

110906

  • Futuristisk design
  • Verdensledende LED
  • E-merket (E8)
  • Komplett lysbilde
  • TIR-optik
Fynda under vår store lagerrensning! Vi reserverer oss for sluttsalg og følger først til kvarn-prinsippet.

Supervision er et kjent merke innen bilbelysning og tilbyr ytelse i verdensklasse. Lampene er preget av høy kvalitet med fokus på krevende arbeidsmiljøer. Tilsyn med ekstra lys er alltid utstyrt med trykkutjevnende GORE-TEX®-membraner og et sofistikert varmebehandlingssystem (ETM). Supervision er uten tvil et av markedets rimeligste premiummerker og utstyrt med komponenter som er nøye utvalgt fra verdensledende produsenter.

5 695 kr inkl. mva

7 695 kr

-2 000 kr

Ditt åpenbare valg!
  • Samme lave svenske priser
  • Rask levering 2-4 dager
  • 30 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger payments
  • 100 % kundetilfredshetsgaranti

MER INFORMASJON

VERDENSKLASSES YTELSE OG BYGGKVALITET   

Spectras robuste lampehus i 6063 flyaluminium oppfyller både IP68 og IP69K, noe som gjør den egnet til bruk i all slags vær uten unntak. Lampehuset er sjokk- og vibrasjonstestet og tåler store belastninger og steinsprut. De avanserte reflektorene i Spectra 10 gir et utmerket lysbilde med høy og jevn lysintensitet og enestående rekkevidde på 850 meter. Lampen er utstyrt med ETM (Electronic Thermal Management) som overvåker diodenes varmeutvikling hvert sekund. Formålet med ETM er å opprettholde diodens intensitet og å unngå misfarging som oppstår hvis varmen blir for høy.ET LYSBILDE SOM IKKE ETTERLATER NOEN ØNSKER

Supervison Spectra 10 drar nytte av neste generasjon avansert reflektorteknologi som har blitt raffinert og utviklet for å gi et mer balansert og effektivt retningslys enn tidligere modeller. Dette betyr at all lysstrøm (lumen) treffer veidekket og dets nærmeste område uten å forsvinne i alle retninger, noe som er et vanlig problem. Spectra kombinerer sidereflektorer med patentert TIR-optikk midt på lampen som gir et komplett lysbilde for alle typer veier, noe som hjelper føreren med å oppdage farer langs veien på et tidlig tidspunkt.

TIR står for "Total Inner Reflection", som betyr at alt lys reflekteres effektivt og rettes før det sendes bort fra reflektoren, noe som minimerer såkalt spilllys. Ved hjelp av TIR og spesialutviklede sidereflektorer klarer Spectra å gjengi et rikt lys som er mye mer effektivt og nyttig på veien foran kjøretøyet. GJENNOMBRENNDESIGN MED DOBBELT POSISJONSLYS

Supervision Spectra 10 er en flott nyhet i vårt sortiment og skiller seg ut blant mengden ekstralys med sitt futuristiske design og deilige posisjonslys som gjør det mulig for føreren å fritt velge mellom hvitt og oransje. Lampens rektangulære design passer godt inn i både biler, lastebiler og trailere. Spectra 10 er utstyrt med spesial utvalgte lysdioder fra det verdensledende amerikanske selskapet Cree i høy kvalitetsklasse (BIN). Cree-dioder med høy ytelse i kombinasjon med den avanserte TIR-optikken tar ytelsen til helt nye nivåer.VIKTIG INFORMASJON: 

Billige eksemplarer av Spectra har funnet ut på nettet. Ekstralysene har identisk utseende men er utstyrt med semre komponenter som dioder og optikk av en eldre generasjon, noe som gir betydelig semre lys. Vi tar ikke ansvar for produkter som ikke er kjøpt hos oss eller en av våre godkjente forhandlere.

VIDEO PRESENTASJON

SPESIFIKASJONER

Spenning 9-36V
Strømforbruk 5,7A vid 12V och 2,7A vid 24V
Effekt 90W
Mengde lys per lampe 10 000 lumen
LED 2 st 25W + 4 st 10W CREE (USA)
Lamphus Støpt aluminiumhus (6063)
Linse Lexan polykarbonatlinse (nesten uknuselig)
IP-vurdering IP68
EMC-klassifisering EMC-godkjent (CISPR25)
Arbeidstemperatur -40° till +60°C
Levetid 50 000 timer
Kontakt tilkobling 4-PIN DT, Deutch kontakt (hann inkludert)
Vekt 2,1 kg
Høyde 1400 mm (med monteringsføtter 176 mm)
Bredde 247 mm
Dybde 92 mm
Lysbilde Driving beam (Bred og lang lysbilde)
Fargetemperatur 5700K
Sertifisering CE, EMC, E-godkänd enligt ECE-R112 (E8)
Lyslengde med 1 lux 850 meter
Garanti 24 måneder
Diverse TIR-optikk med spesialutviklede sidereflektorer, 95 % lysoverføring.
"Vi tar det ekstra lille steget for kunden"

Alltid raske leveranser

1-3 dagers leveringstid. Du har mulighet til å velge ønsket speditør i kassen

Markedets beste garantier

Våre produkter leveres med en garantiperiode som strekker seg inntil 7 år avhengig av produktvalg.

Alltid lave priser

I vår norske butikk kjøper du belysning til samme lave svenske priser

Tilgjengelige pakker for dette produktet

Gratis frakt gjelder ved kjøp over 1495 NOK & Åpent kjøp 30 dager