OLEDONE NIGHTINGALE 150W

  • Premium LED ramp
  • 9450 lumen
  • IP68
  • E-merket (E1 R112)
  • 3 års garanti
Handle til rekordlave priser under årets Cyber Week! Kampanjen varer frem til 4. december! Vi forbeholder oss retten til å selge ut og bruker først til mølla-prinsippet.

Den nye Oledone Nightingale-serien er spesialdesignet for førere som trenger en høyytelsesrampe med et veldig bredt lysmønster og lang rekkevidde og erstatter den gamle Nightwalker-serien. Oledone Nightingale er E-merket i henhold til E1 R112, noe som betyr at denne LED-rampen kan brukes over hele Europa. Lampehuset er robust og oppfyller IP68. Nightingale kjennetegnes av høy kvalitet og et design med speilreflektorer som maksimerer lysmengden mot veibanen.

2 245 kr inkl. mva

2 745 kr

-500 kr

Ditt åpenbare valg!
  • Samme lave svenske priser
  • Rask levering 2-4 dager
  • 30 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger payments
  • 100 % kundetilfredshetsgaranti

MER INFORMASJON

MEGET BREDT LYSMØNSTER OG LANGT REKKEVIDDE

Nightingale skiller seg ut gjennom sin lange rekkevidde på 750 meter i Combo-versjonen, som gir et veldig bredt lys nærmere kjøretøyet, som er omtrent 80 meter bredt. Nightingales høye byggekvalitet består av et lampehus som er korrosjonsbeskyttet med anodisert aluminium (6063), glasset er nesten uknuselig takket være polykarbonatmateriale og dermed fullstendig steinskuddsikkert. LED-rampen drives av nøye utvalgte premium-dioder fra Samsung som genererer en imponerende lysstyrke på utrolige 15 000 lumen. I Spot-versjonen lyser rampen hele 900 meter med et smalere lysmønster med en bredde på ca 40 meter.


SLIM DESIGN MED GENUIN IP68-RATING

Oledone Nightingale er en slank LED-rampe som er perfekt for montering i både grillen eller spoileren. Den er utstyrt med kraftig EMC-interferensbeskyttelse for å unngå radiointerferens eller interferens med for eksempel GPS. Oledone Nightingale er utviklet fra grunnen av og produsert for minimal varmeutvikling, noe som muliggjør en konstant maksimal drivkraft. Den høye IP-klassifiseringen gjør at den kan håndtere vårt harde nordiske klima med glans, og du trenger aldri å bekymre deg for korrosjon på lampehuset fra våre saltede veier eller at det dannes fukt inne i lampeglasset.

SPESIFIKASJONER

Spenning 10-32V
Mengde lys per lampe 15000 lumen
LED 15 st 10W SAMSUNG
Linse Polykarbonat
IP-vurdering IP68
EMC-klassifisering Klasse 3
Høyde 68 mm (ekskl. monteringsbrakett)
Lengde 556 mm
Dybde 99 mm
Fargetemperatur 6000K
Lyslengde 750 meter Combo, 950 meter Spot
Garanti 3 år
"Vi tar det ekstra lille steget for kunden"

Alltid raske leveranser

1-3 dagers leveringstid. Du har mulighet til å velge ønsket speditør i kassen

Markedets beste garantier

Våre produkter leveres med en garantiperiode som strekker seg inntil 7 år avhengig av produktvalg.

Alltid lave priser

I vår norske butikk kjøper du belysning til samme lave svenske priser

Gratis frakt gjelder ved kjøp over 1495 NOK & Åpent kjøp 30 dager