SUPERVISION ECLIPSE DIAMOND

  • Nyhet 2021/2022
  • Verdensledende LED
  • E-merket (E8)
  • Opplyst 884 meter
  • Komplett lysbilde

Supervision er et kjent merke innen bilbelysning og tilbyr ytelse i verdensklasse. Lampene er preget av høy kvalitet med fokus på krevende arbeidsmiljøer. Tilsyn med ekstra lys er alltid utstyrt med trykkutjevnende GORE-TEX®-membraner og et sofistikert varmebehandlingssystem (ETM). Supervision er uten tvil et av markedets rimeligste premiummerker og utstyrt med komponenter som er nøye utvalgt fra verdensledende produsenter.

2 525 kr inkl. mva

Ditt åpenbare valg!
  • Samme lave svenske priser
  • Rask levering 2-4 dager
  • 30 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger payments
  • 100 % kundetilfredshetsgaranti

MER INFORMASJON

RAMMELØST DESIGN MED EFFEKTIVT POSISJONSLYS

Supervision Eclipse Diamond er utstyrt med et såkalt "uendelig" posisjonslys, en lys intens lysstråle som er så perfekt at den nesten oppleves som surrealistisk. Eclipse Diamond har et omformet diamantlignende lampehus som har et futuristiske design uten klare kanter som gir det et mer moderne og aggressivt utseende. Eclipse Diamond kombinerer funksjon, design og ytelse som du aldri har opplevd før. Bjelkens kompakte størrelse gjør det enkelt å montere på alle bilmodeller. Eclipse Diamond avgir et spektakulært lys med banebrytende presisjon og er primært rettet mot kunder med høyest mulige krav til høyytelses ekstralys.NESTE GENERASJON REFLEKTORTEKNOLOGI

Eclipse Diamonds slanke og sofistikerte utseende omdefinerer hvordan en LED-bjelke skal se ut. Eclipse Diamond drar nytte av neste generasjon avansert reflektorteknologi som er forbedret og utviklet for å gi et mer balansert og effektivt retningslys enn tidligere hjelpelysbjelker. Dette betyr at all lysstrøm (lumen) treffer veidekket og dets nærmeste område uten å forsvinne i alle retninger, noe som er et vanlig problem. Eclipse Diamonds tilpassede lyskvalitet fører til mindre slitne øyne mens du kjører i mørket på alle typer veier, mens det komplette lysbildet hjelper sjåføren med å oppdage farer langs veien på et tidlig tidspunkt.


Reflektorene i Eclipses lampehus reflekterer lys effektivt og blir dirigert med ekstrem presisjon før det sendes bort fra reflektoren, noe som minimerer såkalt spilllys. Eclipse Diamond gjengir et fullt lys med spesialtilpasset bredde som er mye mer nyttig på veien foran kjøretøyet.DUO POSISJONSLYS SOM STREKKER GRENSENE

Eclipse Diamond er utstyrt med doble uendelige posisjonslys som gir deg muligheten til å velge mellom hvit og oransje farge. Posisjonslyset unikt og intenst lys skyver de estetiske grensene og skaper et uslåelig helhetsinntrykk. Rampens størrelse og design gjør at den smelter godt inn foran på både biler, lastebiler og vogntog. Eclipse Diamond er utstyrt med spesielt utvalgte lysdioder fra det verdensledende amerikanske selskapet Cree av høy kvalitetsklasse (BIN), tar ytelsen til helt nye nivåer.MONTERINGSTIPS: VI ANBEFALER FØLGENDE TILBEHØR:

Ekstralysfeste LED ramp 2-fästen HD

Hjelpelyskabel

HVORFOR LYSBILDET ER VIKTIGST NÅR DU VELGER EKSTRALYS

SPESIFIKASJONER

Spenning 9-36V
Strømforbruk 6,5A ved 12V og 3,25A ved 24V
Effekt 100W
Mengde lys per lampe 9500 lumen
LED 10 st 10W CREE (USA)
Lamphus Støpt aluminiumshus (6063)
Linse Lexan polykarbonat linse (nesten uknuselig)
IP-vurdering IP68
EMC-klassifisering CISPR25 vurdert
Arbeidstemperatur -40° till +60°C
Levetid 50 000 timer
Kontakt tilkobling 4-PIN DT-kontakt (HANN inkludert)
Vekt 2,6 kg
Høyde 73 mm (80,5 mm inkl. feste)
Lengde 512 mm
Dybde 99 mm
Lysbilde Driving Beam (Bredt og langt lysbilde)
Fargetemperatur 6000K
Sertifisering CE. EMC, E-godkjent i henhold til ECE-R112 (E8)
Lyslengde 884 meter
Garanti 24 måneder
Diverse Spesialutviklede sidereflektorer, 95% lysoverføring
"Vi tar det ekstra lille steget for kunden"

Alltid raske leveranser

1-3 dagers leveringstid. Du har mulighet til å velge ønsket speditør i kassen

Markedets beste garantier

Våre produkter leveres med en garantiperiode som strekker seg inntil 7 år avhengig av produktvalg.

Alltid lave priser

I vår norske butikk kjøper du belysning til samme lave svenske priser

Tilgjengelige pakker for dette produktet

Gratis frakt gjelder ved kjøp over 1495 NOK & Åpent kjøp 30 dager