Forseller

Ljusgiganten tilbyr belysningsprodukter av høy kvalitet til en av Nordens laveste ÅF-priser. Vi har et stort utvalg og utvider stadig med nye produkter som er tilpasset det nordiske markedet. Vi tilbyr LED-produkter som kan brukes på flere forskjellige områder, fra kjøretøyer som biler, lastebiler og trailere til konstruksjon og industri. Vi har direkte kontakt med markedsledende produsenter og tilbyr belysningsløsninger tilpasset våre kunders behov.

Gjør som mange andre selskaper i Sverige og Norge, la oss være ditt førstevalg som leverandør av LED-belysning. Nedenfor finner du informasjon om våre forskjellige produktserier.


EXTRALYS

Ekstralys og ekstra lysbjelker utgjør en stor del av vårt sortiment. Vi tilbyr markedsledende produkter i flere forskjellige prisklasser og design avhengig av bruksområde, fra rimelige Helix ekstralys til førsteklasses lamper fra velkjent Supervision. I vårt sortiment finner du også merker som W-Light, Bosch, Seeker og X-Vision.


ARBEIDSBELYSNING

Våre produkter bruker teknologi fra ledende produsenter som Cree, Osram, Philips og Epistar. Vårt utvalg av arbeidsbelysning består av nøye utvalgte arbeidslys som er spesielt designet for å takle vårt tøffe nordiske klima. Vi leverer arbeidsbelysning av flere kjente merker, inkludert Sae, Oledone, Bullboy, Bullpro og Nordic Lights m.fl. Vår innkjøpsavdeling legger stor vekt på kvalitet og sikkerhet, og vi jobber globalt med fokus på å finne produktene som gir merverdi for våre kunder. Vi har tilgang til et mye større produktutvalg enn det som er tilgjengelig i vår nettbutikk. Ikke nøl med å kontakte oss hvis din favorittlampe mangler.


GÅRD OG INDUSTRI

LED-frontlysene våre er mye brukt av både privatpersoner, små og store selskaper. Disse er optimale som stedsbelysning for både privat og profesjonell bruk. Vi bruker hovedsakelig Osram og amerikanske Bridgelux, som er et av de ledende selskapene innen led-chip produksjon. Hodelyktbelysningen vår bruker COB-teknologi (chip ombord), som er neste trinn i LED-utvikling. Dette resulterer i bedre varmespredning, lengre levetid og høyere lysstrøm enn konkurrerende LED-frontlykter på markedet.


VARSELLYS

Vi tilbyr et stort utvalg av forskjellige LED-varsellamper. Våre lommelyktramper i kvalitet oppfyller ECE-65 klasse 1 og 2 og er trolig markedets rimeligste takramper. Varsellampene du finner i vår nettbutikk brukes av både transportører, redningstjenester, kystvakt og offentlige etater i hele Norden.


ANNEN LED-BELYSNING

Vi leverer også LED-belysning for innendørs bruk, for eksempel LED-lysrør og LED-armaturer. Vi tilbyr også kraftige lommelykter og hodelykter som er perfekte for løpebanen. Hvis du ikke finner produktet du leter etter, kan du kontakte vår kundeservice via e-post eller telefon, vi lover alltid rask tilbakemelding.


For å bli forhandler kan du skrive en kort presentasjon om din bedrift og legge ved organisasjonsnummeret. Vi ser frem til å jobbe tett med deg!

Hvis du er interessert, send en e-post til info@ljusgiganten.se eller ring oss på +46 31 387 53 00.


Gratis frakt gjelder ved kjøp over 1495 NOK & Åpent kjøp 30 dager