KJØP OG FRAKTVILKÅR

PRISER

Alle priser er inkludert 25% moms. I handlekurven har du mulighet til å se priser både med og uten moms.FRAKT

Levering skjer alltid med DHL. DHL Service Point (privat) er gratis for kjøp over 1495 NOK. Pakker forblir hos din lokale agent i maksimalt 14 dager. Hvis det er aktuelt, vil pakken din bli varslet på SMS hvis du har angitt mobilnummeret ditt. DHL -pakker og stykkgods (selskaper) er gratis for kjøp over 1495 NOK. Ved kjøp under 1495 NOK vil et gebyr på 249 NOK bli lagt til. Det er viktig at du er på stedet ved levering, ellers vil et gebyr på 129 NOK bli lagt til for et nytt leveringsforsøk. Dette er en kostnad som DHL belaster oss hvis ingen er på stedet. Uinnløste pakker belastes 495 NOK inkludert moms for å dekke kostnadene våre. LEVERINGSTID

Lager normalt 1-3 hverdager. Innkommende bestillinger før 14.00 (hverdager) sendes normalt samme dag. Hvis levering ikke kan skje innen 14 dager, vil vi varsle deg, og kjøpet kan deretter kanselleres helt om ønskelig. Kjøpet kan ikke kanselleres for spesialbestillinger. Disse inkluderer produkter som ikke er i nettbutikkens sortiment.GARANTIER - FOR ALLE!

Med mindre annet er angitt i produktbeskrivelsen, gir vi følgende funksjonsgarantier: Minst ett år for alle produktene. Gjelder normalt bruk i miljøet beregnet på produktet. Forbruker- og fjernsalgsloven brukes og ARN overholdes. Alle garantier gjelder fra fakturadato utstedt. Kontakt oss ved en produktfeil innen garantiperioden. Produktet må kunne identifiseres ved hjelp av en strekkode hvis en eventuell klage skal utføres. Legg ved kvittering eller ordredokumentasjon sammen med vår følgeseddel Klager-retur. Vår funksjonsgaranti betyr at hvis en eller flere dioder går ut innen garantiperioden, blir produktet reparert eller byttet ut.ANGRERETT - FOR ALLE!

Vi tilbyr 14 dagers returrett. Returner varen i den tilstanden du godtar å motta den. Du har rett til å kansellere / bytte / returnere innen 14 dager etter levering. Du har rett til å åpne emballasjen og teste produktet. Hvis vi har mottatt et skadet produkt eller emballasje, forbeholder vi oss retten til å redusere verdien eller ikke godkjenne returen. Produktet må være i uendret stand og for eksempel ikke montert hvis produktet du bestilte krever montering. Kontakt oss gjerne for råd før du returnerer. Vi innløser ikke kontanter ved levering. Ikke bussfrakt. Ved retur belaster vi 395 NOK inkludert moms for å dekke våre kostnader. Refusjon gjøres innen 5 virkedager.

For å returnere til oss:

Det viktigste for oss er at du er fornøyd med det du kjøpte. Vi tilbyr dermed alltid åpent kjøp / angrerett i 14 dager. Vår eneste betingelse er at varen returnerer til oss i den tilstanden du mottok den, og at du kontakter vår kundeservice via e-post og rapporterer din retur innen 14 dager. Bestill Paketavi Retur, info@ljusgiganten.se som vi sender deg på e -post for din egen utskrift. Ha gjerne bestillingsnummer tilgjengelig. Skriv ut og legg ved brosjyren vår for klage-retur. Gå til nærmeste DHL -agent eller forretningssenter med emballasjen, helst det samme som varene kom inn. Pakkeagentene har vanligvis en plastlomme til avin. Se returadressen ovenfor hvis du av en eller annen grunn ønsker å returnere på en annen måte for egen regning.

Verdi på returnert vare minimum 300 kr inkl. Mva.

Reklamasjon
Forbrukerkjøpsloven tillater klagerett innen 3 år etter kjøpet. Imidlertid bør retten til å klage ikke forveksles med en garanti (spesielt ikke når det gjelder forbruksvarer). Kontaktinformasjon finner du under Kontakt.BETALINGSALTERNATIV

Klarna Checkout
Velg å betale med faktura, delvis betaling, bankkort eller bankkonto. Les mer på https://www.klarna.com/no


Klarna Bedrift
Vi tilbyr 30 dagers faktura for selskaper. Bestillingen kan bare sendes til selskapets registrerte adresse. Hvis du ønsker levering til en annen adresse, kan du ringe kundeservice på 031-387 53 00 eller sende en melding ved å klikke på "Kontakt oss" øverst til høyre i butikken.


Kundekonto
En kundekonto aktiveres av oss etter kredittsjekk. Gjelder bare forhandlere, ledelse eller selskaper med avtaler. Ta kontakt med oss ​​før du kjøper hvis du trenger en kundekonto. Betalingsbetingelser 30 dager. Restrente 8%. Påminnelsesgebyr 60: - inkl. Mva. All trafikk er kryptert via SSL 128 bits og alle kortoverføringer er basert på bankenes såkalte 3D-sikre teknologi.


BESKYTTELSE AV PERSONLIG INFORMASJON

I forbindelse med bestillingen din godtar du at vi lagrer og bruker informasjonen din i vår virksomhet for å fullføre og levere tjenesten du forventer av oss. Mer spesifikt betyr dette at bestillingen din lagres i vår nettbutikk og / eller i vår egen server. I henhold til PUL (Personopplysningsloven) har du rett til å motta informasjonen vi har registrert om deg, og hvis du anser det som feil eller irrelevant, kan du be om å få rettet eller fjernet fra vårt kunderegister. Ta i så fall kontakt med vår kundeservice. Vi forsikrer at vi ikke vil selge eller overføre noen personlig informasjon.


UNDER 18 ÅR
Hvis du er under 18 år, må du ha foreldretillatelse for å bestille fra oss.


TRANSPORTSKADER
Melding om skjulte skader må gjøres innen syv (7) kalenderdager fra leveringsdatoen til info@ljusgiganten.no. Synlige skader må noteres umiddelbart ved mottak av varene, på kvitteringen eller i den håndholdte datamaskinen, og deretter rapporteres direkte til DHL og info@ljusgiganten.no.


ANSVARSFRASKRIVELSE
Vi fraskriver oss alt ansvar for eventuelle juridiske hindringer eller ordinanser, nåværende eller fremtidige angående solgte produkter. All informasjon på nettstedet og manualer er veiledende, og det er installatørens ansvar å tilpasse produktet eller kjøretøyets spesielle design for kompatibilitet. Vi forbeholder oss retten til å gjøre trykkfeil på nettstedet. Noen kjøretøyer kan ha spesielle fester eller holdere for lampene, da det kan være nødvendig med noen endringer. Selger kan ikke belastes for feil håndtering eller egne tiltak som er iverksatt i forbindelse med kjøp, installasjon eller bruk. I tvilstilfeller bør en profesjonell ansettes for installasjon. Slike kostnader er utelukkende dine egne.


INCOM AB
556850-1596
434 39 Kungsbacka
Arendalsvägen 40, 434 39


Ring oss på +46 31 387 53 00 hvis du har spørsmål eller bekymringer!

Vår kundeservice er tilgjengelig via e-post hver ukedag kl 8.00-19.00. Telefontidene våre er 09.00-15.00 Vi svarer på e-post hverdager innen 24 timer.


Gratis frakt gjelder ved kjøp over 1495 NOK & Åpent kjøp 30 dager