Om oss

OM BEDRIFTEN

cms-img

Ljusgiganten.se er et svensk eid selskap med fokus på både bilbelysning og industri. Vi setter kvalitet foran kvantitet og legger stor vekt på engasjement og service ettersom en fornøyd kunde er en tilbakevendende kunde. Direkte import fra verdensledende fabrikker uten mellomledd kombinert med lave utgifter resulterer i et prispress som få av våre konkurrenter kan måle seg med.

Vi streber alltid etter å produsere produkter av høy kvalitet med lang levetid og har derfor valgt å bare bruke verdensledende produsenter i LED-industrien som American Cree, Bridgelux, Osram, Lumileds og Epistar. Alle våre produkter er CE-merket og mange er også E-merket.

  • Nøye utvalgte produkter av høyeste kvalitet
  • Raske leveranser
  • 30 dagers åpent kjøp

VÅR VISJON

cms-img

Målsetting

Ljusgiganten har et mål om å gjøre det enkelt for deg som kunde, uansett om du bare har tenkt å oppgradere bilbelysningen på bilen din eller er på utkikk etter nye arbeidslys til selskapet, tilbyr vi en løsning for deg. Ved hjelp av stilig design og videopresentasjoner prøver vi å forenkle valgprosessen for våre kunder. Vi tilbyr bransjens beste garantier, og i noen tilfeller utgjør garantien hele 5 år.

Dette er et resultat av vår at vi har valgt produsenter med omhu. Produsenter som deler vår visjon om kvalitet og funksjonalitet. Våre produkter har blitt nøye testet av produsenten for å sikre at produktet oppfyller kravene som er lovet på nettstedet vårt. Som kunde kan du derfor føle deg komfortabel med ditt valg av butikk når du handler hos oss. Vi i Ljusgiganten ønsker å være med og bidra til et mer miljøvennlig og energieffektivt samfunn, som igjen vil skape bedre forutsetninger for fremtidige generasjoner.

Et utvalg av våre kunderGratis frakt gjelder ved kjøp over 1495 NOK & Åpent kjøp 30 dager