4-PAKK SUPERVISION REVOLUTION 160W WHITE EKSTRALYSPAKKE

4P-200775-KIT

  • Nyhet 2024
  • Flaggskip
  • Verdensledende LED
  • Komplett lysbilde
  • Lyser 1590 meter

Supervision er et kjent merke innen bilbelysning og tilbyr ytelse i verdensklasse. Lampene er preget av høy kvalitet med fokus på krevende arbeidsmiljøer. Tilsyn med ekstra lys er alltid utstyrt med trykkutjevnende GORE-TEX®-membraner og et sofistikert varmebehandlingssystem (ETM). Supervision er uten tvil et av markedets rimeligste premiummerker og utstyrt med komponenter som er nøye utvalgt fra verdensledende produsenter.

12 995 kr inkl. mva

Ditt åpenbare valg!
  • Samme lave svenske priser
  • Rask levering 2-4 dager
  • 30 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger payments
  • 100 % kundetilfredshetsgaranti

MER INFORMASJON

EKSTRALYSET SOM TEGNER KARTET

Supervision Revolution 160W er basert på en helt ny plattform utviklet fra grunnen av med mål om å konsolidere sin ledende posisjon i premiumklassen. Revolution har et stilig og eksklusivt design med dynamisk utformede speilreflektorer. Bak lampens reflektorer skjuler det seg verdensledende komponenter som ikke bare gir et langt lys, men også en mer homogen lysopplevelse, et mykere lys som oppleves som mer behagelig for øynene. Lampehuset oppfyller både IP68 og IP69K, noe som gjør det egnet for bruk i all slags vær. Lampehuset er støt- og vibrasjonstestet og tåler tung belastning og steinsprut. Revolution 160W skinner med høyere lysintensitet enn forgjengerne, med Dual Power-funksjonen aktivert skinner lampen hele 1590 meter. Lampen er utstyrt med siste versjon av ETM (Electronic Thermal Management) som overvåker varmeutviklingen på diodene hvert sekund. Formålet med ETM er å opprettholde intensiteten i dioden og unngå misfarging som oppstår hvis varmen blir for høy.ABSOLUTT YTELSE I VERDENSKLASSE

Supervision Revolution er på mange måter et revolusjonerende ekstralys, men fremfor alt er det ytelsen som står i fokus. Reflektorenes unike design er perfeksjonert etter mange års produktutvikling, som også er nøkkelen til lampens makeløse ytelse og et sterkt bidrag til det elegante designet. Reflektorene retter lysstrømmen (lumen) mot veibanen og dens nærområde med utrolig presisjon uten tap av lys. Revolution gir tilstrekkelig bredde for alle typer veier, noe som hjelper føreren til å oppdage farer langs veiskulderen på et tidlig tidspunktNYHET - SPRAYLAKKERT LAMPEHUS I HVIT FARGE

Den nye Revolution White har en elegant hvit spraylakkfinish som passer perfekt til hvite biler og lastebiler. Ved utviklingen av Revolution 160W har det vært fokus på en vektbesparende konstruksjon, lampen veier kun 1,8 kg, noe som er et resultat av at alle materialer er valgt med stor omhu. Lampens posisjonslys er finkalibrert for å unngå det vanligvis røffe lyset som mange posisjonslys lider av. Revolution passer både personbiler, varebiler og lastebiler. I likhet med andre lamper i Supervision-serien er Revolution utstyrt med spesielt utvalgte lysdioder fra det verdensledende amerikanske selskapet Cree av høy kvalitetsklasse (BIN). Høyytelses Cree-dioder i kombinasjon med den banebrytende speiloptikken tar ytelsen til helt nye høyder.VIKTIG INFORMASJON: 

Lysbildet i bildegalleriet ovenfor viser hvordan 3 stk Supervision Revolution 160W lyser opp.DENNE PAKKEN INNEHOLDER FØLGENDE:

4 st Supervision Revolution 160W

1 st Ekstralysfeste

4 st Brakett for ekstralys

2 st Relékabelsett


VIDEO PRESENTASJON MED 3 ST REVOLUTION 160W
HVORFOR LYSBILDET ER VIKTIGST NÅR DU VELGER EKSTRALYS
VÅR KUNDE OG AMBASSADØR MICKE DELER SIN ERFARING

SPESIFIKASJONER

Spenning 9-36V
Strømforbruk 10,8A ved 12V og 5A ved 24V
Effekt 160W
Mengde lys per lampe 16 000 lumen
LED 8 st 20W CREE (USA)
Lamphus Støpt aluminiumshus (6063)
Linse Lexan polykarbonat linse (nesten uknuselig)
IP-vurdering IP68 & IP69K
EMC-klassifisering EMC-godkjent (CISPR25)
Arbeidstemperatur -40° till +60°C
Levetid 50 000 timer
Kontakt tilkobling 6-PIN DT-kontakt (HANN inkludert)
Vekt 1,8 kg
Høyde 234 mm (inkl. feste)
Dybde 84 mm
Diameter 220 mm
Lysbilde Driving beam (Bredt og langt lysbilde)
Fargetemperatur 5700K
Sertifisering CE, EMC, E-godkjend, ECE-R112 (E8)
Lyslengde 1590 meter
Garanti 24 måneder
Diverse Dual Power-funksjon, 95 % lysoverføring, referansenummer 50
"Vi tar det ekstra lille steget for kunden"

Alltid raske leveranser

1-3 dagers leveringstid. Du har mulighet til å velge ønsket speditør i kassen

Markedets beste garantier

Våre produkter leveres med en garantiperiode som strekker seg inntil 7 år avhengig av produktvalg.

Alltid lave priser

I vår norske butikk kjøper du belysning til samme lave svenske priser

Tilgjengelige pakker for dette produktet

Gratis frakt gjelder ved kjøp over 1495 NOK & Åpent kjøp 30 dager