4-PAKK SUPERVISION TEXAS ULTIMATE 80W

4P-SA-107104

  • Nyhet 2023
  • 6500 lumen
  • Osram LED
  • Effektivt lysbilde
  • EMC CISPR25

Supervision er et kjent merke innen kjøretøybelysning og tilbyr ytelse i verdensklasse. Lampene er preget av høy kvalitet med fokus på krevende arbeidsmiljøer. Supervision arbeidsbelysning er utstyrt med et sofistikert varmebehandlingssystem ETM som regulerer lampens varmeutvikling. Supervision er uten tvil et av markedets rimeligste premiummerker og utstyrt med komponenter som er nøye utvalgt fra verdensledende produsenter.

5 995 kr inkl. mva

Ditt åpenbare valg!
  • Samme lave svenske priser
  • Rask levering 2-4 dager
  • 30 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger payments
  • 100 % kundetilfredshetsgaranti

MER INFORMASJON

ARBEIDSBELYSNING FOR KRAVENDE ARBEIDSMILJØER

Texas Ultimate fra Supervision passer for ekstreme arbeidsmiljøer som stiller svært høye krav til fremfor alt byggekvalitet. Texas skiller seg ut gjennom sitt veldesignede og robuste lampehus i slitesterk aluminium som oppfyller beskyttelsesklassen IP69K. Lampen er vibrasjonsbestandig, vannbestandig og radiointerferens med CISPR25. med en patentert optikk som bidrar til høy lysgjennomgang kan du være sikker på å få maksimal avstand fra hver LED. Den avgir et sterkt hvitt lys som tilsvarer ca 400W halogen arbeidsbelysning.TILPASSET LYSBILDE FOR LANGT ARBEIDSSKIFTE

Supervision Texas er utstyrt med nøye utvalgte premium-dioder fra tyske Osram som til sammen genererer 6500 lumen med en relativt lav effekt på 80W. Texas 80W gir et behagelig lys med meget god bredde uten harde lyspunkter som ikke sliter øynene som tidligere modeller. Det effektive lysmønsteret gjør at lampen gir et mer nyttig lys enn betydelig større arbeidslamper på markedet. En nyskapende, robust og slitesterk design gjør Texas 80W vibrasjonsbestandig for kjøretøy i ustø arbeidsmiljøer.UTSTYRT MED 3 POSISJONSLYSFARGER

Supervision Texas er utstyrt med totalt tre forskjellige posisjonslysfarger som gir deg muligheten til å velge mellom hvit, rød og oransje. Lampen passer for både traktorer, anleggsmaskiner og nyttekjøretøy. Lampen kan også brukes som for eksempel ryggelys på lastebil, lys for snøscooter og ATV eller på båten. Texas 80W er CE-godkjent, E-godkjent og EMC-godkjent, noe som betyr at arbeidslampen ikke forstyrrer annet elektronisk utstyr. Den fungerer med både 12V og 24V elektriske systemer.VIKTIG INFORMASJON:

Billige eksemplarer av Texas 80W har funnet veien på nettet. Arbeidslysene har identisk utseende men er utstyrt med dårligere komponenter som dioder og optikk, noe som gir betydelig dårligere lys. Vi tar ikke ansvar for produkter som ikke er kjøpt hos oss eller en av våre godkjente forhandlere.

SPESIFIKASJONER

Tilsvarer 400-450W halogen
Spenning 12-48V
Strømforbruk 13,7V vid 5.41A
Effekt 80W
Effektiv mengde lys 6500 lumen
LED OSRAM (TYSKLAND)
Lamphus Aluminium
Monteringsbrakett Rustfritt stål, roterende 360°, tilt 180°
Linse PMMA, praktisk talt uknuselig
IP-vurdering IP69K
EMC-klassifisering EMC-godkänd
Arbeidstemperatur -40°C til +60C
Levetid 50 000 timmar
Høyde 114 mm (138 mm inkl. brakett)
Bredde 114 mm
Dybde 97 mm
Fargetemperatur 5500K
Sertifisering CE
Garanti 24 måneder
Diverse kabellängd 500 mm
"Vi tar det ekstra lille steget for kunden"

Alltid raske leveranser

1-3 dagers leveringstid. Du har mulighet til å velge ønsket speditør i kassen

Markedets beste garantier

Våre produkter leveres med en garantiperiode som strekker seg inntil 7 år avhengig av produktvalg.

Alltid lave priser

I vår norske butikk kjøper du belysning til samme lave svenske priser

Tilgjengelige pakker for dette produktet

Gratis frakt gjelder ved kjøp over 1495 NOK & Åpent kjøp 30 dager