3-PAKK SUPERVISION ANCORA 140W EKSTRALYSPAKKE

3P-200675-KIT

  • Nyhet 2023
  • Verdensledende LED
  • E-Godkjent
  • Komplett lysbilde
  • Opplyst 1790 meter
Gjør et kupp til rekordlave priser under Truck Week! Vi forbeholder oss retten til å selge ut og bruker først til mølla-prinsippet.

Supervision er et velkjent varemerke innen bilbelysning og tilbyr ytelse i verdensklasse. Lyktene kjennetegnes av høy kvalitet med fokus på krevende arbeidsmiljøer. Supervisions ekstralys er alltid utstyrt med trykkutjevnende GORE-TEX®-membraner og et sofistikert varmebehandlingssystem (ETM). Supervision er utvilsomt et av de rimeligste premiummerkene på markedet og er utstyrt med komponenter som er nøye utvalgt fra verdensledende produsenter.

5 995 kr inkl. mva

9 995 kr

-4 000 kr

Ditt åpenbare valg!
  • Samme lave svenske priser
  • Rask levering 2-4 dager
  • 30 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger payments
  • 100 % kundetilfredshetsgaranti

MER INFORMASJON

EN NY ÆRA INNEN BELYSNINGSYTELSE

Supervision Ancora 140W er det siste tilskuddet fra Supervision og er basert på den vellykkede Revolution-plattformen. Lampen er utstyrt med vår nye TIR-optikk, som er skreddersydd for å skape et perfekt lysbilde med enestående bredde og rekkevidde. Plattformen som Ancora er basert på, gir en homogen lysopplevelse, et mykere lys som er mer behagelig for øynene. Lampehuset oppfyller både IP68 og IP69K, noe som gjør det egnet for bruk under alle slags værforhold. Lampehuset er støt- og vibrasjonstestet og tåler store påkjenninger og steinsprut. Ancora er utstyrt med imponerende 1790 meter lys med Dual Power-funksjonen aktivert.


Lampen er utstyrt med den nyeste versjonen av ETM (Electronic Thermal Management) som overvåker diodenes varmeutvikling hvert sekund. Hensikten med ETM er å opprettholde intensiteten i dioden og unngå misfarging som oppstår hvis varmen blir for høy.UNIK DESIGN SOM GÅR I ETT MED KJØRETØYET

Den unike designen til Supervision Ancora 140W gjør at den glir naturlig inn i bilens linjer. Kombinasjonen av Ancoras stilige design og det klare posisjonslyset understreker det kraftfulle utseendet. Lygtehuset er utrolig kompakt med en dybde på bare 69 mm. Ved hjelp av dobbel TIR-optikk oppnås en uovertruffen bredde og lengde, noe som retter lysstrømmen (lumen) mot veien og omgivelsene med imponerende presisjon, uten tap av lys. Ancoras brede lysmønster hjelper føreren med å oppdage farer langs veien på et tidlig stadium.ET UNIKT OG KARAKTERISTISK POSISJONSLYS

Med Ancora har Supervision satt en ny standard for ytelse og byggekvalitet. Den ultimate lysopplevelsen oppnås takket være nøye utvalgte lysdioder kombinert med de nyeste TIR-reflektorene. I utviklingen av Ancora 140W har vi fokusert på vektbesparende design. Lampen veier bare 1,9 kg, noe som er et resultat av at alle materialer er valgt med stor omhu. Ancora er egnet for personbiler, varebiler og lastebiler. I likhet med andre lamper i Supervision-serien er Ancora utstyrt med spesielt utvalgte LED-dioder fra det verdensledende amerikanske selskapet Cree i høy kvalitetsklasse (BIN). Høytytende Cree-dioder kombinert med den banebrytende speiloptikken tar ytelsen til nye høyder.VIKTIG INFORMASJON: 

Lysbildet i bildegalleriet ovenfor viser hvordan 3 stk Supervision Ancora 140W lyser opp.DENNE PAKKEN INNEHOLDER FØLGENDE:

3 st Supervision Ancora 140W

1 st Ekstralysfeste

3 st Brakett for ekstralys

1 st RelékabelsettHVORFOR LYSBILDET ER DET VIKTIGSTE NÅR DU VELGER EKSTRALYS
SPESIFIKASJONER

Spenning 9-36V
Strømforbruk 10,8A ved 12V og 4,6A ved 24V
Effekt 140W
Mengde lys per lampe 14 000 lumen
LED 14 st 10W CREE (USA)
Lamphus Støpt aluminiumshus (6063)
Linse Lexan polykarbonat linse (nesten uknuselig)
IP-vurdering IP68 & IP69K
EMC-klassifisering EMC-godkjent (CISPR25)
Arbeidstemperatur -40° till +60°C
Levetid 50 000 timer
Kontakt tilkobling 6-PIN DT-kontakt (HANN inkludert)
Vekt 1,9 kg
Høyde 218 mm (inkl. feste)
Dybde 69 mm
Diameter 216 mm
Lysbilde Driving beam (Bredt og langt lysbilde)
Fargetemperatur 5700K
Sertifisering CE, EMC, E-godkjend, ECE-R112 (E8)
Lyslengde 1790 meter
Garanti 24 måneder
Diverse Dual Power-funksjon, 95 % lysoverføring, referansenummer 50
"Vi tar det ekstra lille steget for kunden"

Alltid raske leveranser

1-3 dagers leveringstid. Du har mulighet til å velge ønsket speditør i kassen

Markedets beste garantier

Våre produkter leveres med en garantiperiode som strekker seg inntil 7 år avhengig av produktvalg.

Alltid lave priser

I vår norske butikk kjøper du belysning til samme lave svenske priser

Tilgjengelige pakker for dette produktet

Gratis frakt gjelder ved kjøp over 1495 NOK & Åpent kjøp 30 dager