CANBUS-PAKKE SUPERVISION ECLIPSE GEN II

C201917

  • Nyhet 2023
  • Verdensledende LED
  • E-merket (E8)
  • Lyser opp 1176 meter
  • Høy lysintensitet

Supervision er et kjent merke innen bilbelysning og tilbyr ytelse i verdensklasse. Lampene er preget av høy kvalitet med fokus på krevende arbeidsmiljøer. Tilsyn med ekstra lys er alltid utstyrt med trykkutjevnende GORE-TEX®-membraner og et sofistikert varmebehandlingssystem (ETM). Supervision er uten tvil et av markedets rimeligste premiummerker og utstyrt med komponenter som er nøye utvalgt fra verdensledende produsenter.

4 795 kr inkl. mva

Ditt åpenbare valg!
  • Samme lave svenske priser
  • Rask levering 2-4 dager
  • 30 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger payments
  • 100 % kundetilfredshetsgaranti

MER INFORMASJON

EN OVERLEGEN ETTERFØLGER

Etterfølgeren til bestselgeren Eclipse gir et lysere, bredere og lengre lys enn forgjengeren. Nye Eclipse II er basert på en ny plattform med ny speilreflektorteknologi og lysdioder som gir en betydelig økning i ytelsen, med en rekkevidde på 1176 meter. Lyset fra Eclipse II er ikke bare kraftigere og mer intenst, men også mer homogent. Lyset er mykere og mer behagelig for øyet. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å montere selv på mindre bilmodeller. De store reflektorene i Eclipse II avgir et spektakulært lys med banebrytende presisjon og henvender seg først og fremst til kunder med høye krav til ekstralys.NESTE GENERASJON REFLEKTORTEKNOLOGI

Eclipse IIs nye speilreflektorteknologi gir en bredere synsvinkel på veien, noe som gjør det lettere for føreren å oppdage potensielle farer i veikanten. Denne funksjonen er spesielt verdifull på svingete landeveier og ved kjøring gjennom tett skog eller i tettbygde strøk. Med Eclipse II kan føreren være trygg på at hver eneste lumen brukes effektivt for å forbedre sikten under alle forhold. Lyset fra Eclipse II rettes med enda større presisjon enn forgjengeren, noe som minimerer såkalt spill-lys.


Reflektorene i Eclipses lampehus reflekterer lys effektivt og blir dirigert med ekstrem presisjon før det sendes bort fra reflektoren, noe som minimerer såkalt spilllys. Eclipse Diamond gjengir et fullt lys med spesialtilpasset bredde som er mye mer nyttig på veien foran kjøretøyet.DUO POSISJONSLYS SOM STREKKER GRENSENE

Eclipse II har også fått et nytt posisjonslys. Det gamle posisjonslyset er erstattet med et mer riflet mønster som gir rampen et mer aggressivt utseende. Rampen har to posisjonslys som gir deg muligheten til å velge fritt mellom hvitt og oransje. Det unike og intense lyset fra posisjonslyset flytter de estetiske grensene og skaper et uslåelig helhetsinntrykk. Rampens størrelse og design gjør at den passer godt inn i fronten på biler, varebiler og lastebiler. Eclipse II er utstyrt med spesielt utvalgte High Quality Class LED-dioder (BIN) fra det verdensledende amerikanske selskapet Cree, som tar ytelsen til nye nivåer.MONTERINGSTIPS: VI REKOMMENDERAR FÖLJANDE TILLBEHÖR:

Ekstralysfeste LED ramp 2-fästen HD

Relékabelsett

Canbus Interface

HVORFOR LYSBILDET ER VIKTIGST NÅR DU VELGER EKSTRALYS

SPESIFIKASJONER

Spenning 9-36V
Strømforbruk 10,1A vid 12V och 4,2A vid 24V
Effekt 150W
Mengde lys per lampe 14000 lumen
LED 10 st 15W CREE (USA)
Lamphus Støpt aluminiumshus (6063)
Linse Lexan polykarbonat linse (nesten uknuselig)
IP-vurdering IP68, IP69K
EMC-klassifisering CISPR25 vurdert
Arbeidstemperatur -40° till +60°C
Levetid 50 000 timer
Kontakt tilkobling 6-PIN DT-kontakt (HANN inkludert)
Vekt 1,9 kg
Høyde 58 mm (69 mm inkludert brakett)
Lengde 516 mm
Dybde 81 mm
Lysbilde Driving Beam (Bredt og langt lysbilde)
Fargetemperatur 6000K
Sertifisering CE. EMC, E-godkjent i henhold til ECE-R112 (E8)
Lyslengde 1176 meter
Garanti 24 måneder
Tilbehør 2-PIN til 6-PIN konverteringskabel medfølger
Diverse Spesialutviklede sidereflektorer, 95% lysoverføring
"Vi tar det ekstra lille steget for kunden"

Alltid raske leveranser

1-3 dagers leveringstid. Du har mulighet til å velge ønsket speditør i kassen

Markedets beste garantier

Våre produkter leveres med en garantiperiode som strekker seg inntil 7 år avhengig av produktvalg.

Alltid lave priser

I vår norske butikk kjøper du belysning til samme lave svenske priser

Gratis frakt gjelder ved kjøp over 1495 NOK & Åpent kjøp 30 dager