LED FLOMLYS

LED flomlys 230 volt kan brukes både som gårdsbelysning, tomtebelysning eller garasjebelysning etc. Alle flomlys og LED-armaturer bruker dioder fra verdensledende amerikanske Cree og Bridgelux. I motsetning til mange andre forhandlere har vi valgt å bruke den nyere COB-teknologien (chip on board) som gir både høyere lysstyrke per watt og lavere varmeutvikling enn konkurrerende flomlys.
Läs mer
Det er 21 produkter.

Hvor gode er flomlys sammenlignet med metallhalogenid-, halogen- og lavenergilamper?

LED flomlys bruker betydelig mindre strøm enn andre belysningsteknologier uten at det går på bekostning av lysstyrken. De siste årene har flere og flere begynt å innse fordelene med LED, noe som har ført til at mange bedrifter har byttet ut sine metallhalogenlamper med den nyere teknologien. Levetiden til LED-flomlys kan generelt variere veldig, men lampene våre er designet for å oppnå 50 000 brenntimer, noe som er mer enn 10 år ved normal bruk og 50-70 ganger lenger enn den utdaterte halogenlampen. En av de viktigste fordelene med teknologien er at den er helt miljøvennlig og ikke inneholder farlige tungmetaller eller giftig kvikksølv. I motsetning til lavenergilamper krever LED ingen oppvarmingstid og når full lysstyrke umiddelbart. Til sammenligning avgir Vision X Prime Master 300 W mer lys enn en 1000 W metallhalogenlampe.

Hvorfor skal jeg velge dine flomlys?

Det finnes en mengde LED flomlys på det norske markedet. Det er derfor ikke lett å velge når du handler LED-belysning på nettet. Som med andre belysningsprodukter er det mange kinesiske leverandører som bevisst velger å utstyre LED-lampen med budsjettkomponenter for å holde produksjonskostnadene nede. Dette, kombinert med mangel på kontroller under produksjonsprosessen, førte til at mange selskaper i utgangspunktet avviste LED-belysning som et alternativ for både innendørs og utendørs belysning. Våre LED flomlys produseres av ledende aktører som også leverer komplette belysningsløsninger til selskaper som Samsung og Toyota. Våre LED flomlys er veldig forskjellige fra billige kinesiske flomlys som er vanskelige å skille i utseende. Nedenfor er noen av fordelene med belysningen vår:

1. Patentert optikk for høyere lystransmisjon og dermed høyere lysstyrke.

2. Større LED-chip som avgir mer lys sammenlignet med konkurrerende LED flomlys 230v.

3. Gulltråder med 99,99% renhet i stedet for kobbertråder som gir opphav til en maksimal spenning på 700 mAh.

4. Shinetsu-lim av høy kvalitet som ikke fører til misfarging som mange andre LED flomlys.

5. Fosfor av høy kvalitet fra amerikanske Intematix bidrar til mer nøyaktig fargegjengivelse og fargetemperatur..

6. Spesielle krympeslanger for å unngå spenningslekkasje.

7. Drivverk fra verdensledende Meanwell gir høyere pålitelighet og lengre levetid.

8. En mer forseggjort og robust kjøleribbe som produserer mindre varme.

9. Sofistikert isolasjonsmateriale og deler i rustfritt stål for å oppnå en ekte IP65/IP66-klassifisering.

Kan LED-flomlysene leveres med bevegelsesdetektor?

Våre LED flomlys kan utstyres med en såkalt bevegelsesdetektor eller bevegelsessensor om ønskelig. Vi har flere modeller tilgjengelig med forskjellige kapslingsklasser som fungerer godt med LED-belysningen vår både innendørs og utendørs takket være den høye vannmotstanden. Våre lys er et overlegen alternativ til halogen spotlights.

Hva er bruken av LED flomlys?

Våre LED flomlys er rettet mot både privatpersoner og bedrifter og kan brukes i mange forskjellige situasjoner som innkjørsler, fasader, hustomter, paddocks, ridehaller etc. Vi har også mange bedriftskunder som bruker spotlights som industribelysning, torgbelysning, tunnelbelysning og parkbelysning. Uansett hva du har tenkt å bruke LED-lyskastere til, er det et faktum at de siste teknologiske fremskrittene har gitt opphav til helt nye muligheter som tidligere ikke eksisterte. I dag er det vanlig at kommuner kjøper 230v-belysning som deretter brukes som stolpebelysning i boligområder. LED-armaturene brukes også som anleggsbelysning, arbeidsbelysning eller byggebelysning. Våre produkter er utrolig lyssterke og robuste og brukes derfor ofte som byggelys.

Hvilken wattstyrke du skal velge for gårdsbelysning?

Hver situasjon er unik, og mengden lys er til syvende og sist en subjektiv sak. Våre privatkunder velger vanligvis en LED flomlys med enten 30W, 50W eller 70W. For våre forretningskunder som for eksempel trenger sterk gårdsplassbelysning, kan en 100W, 120W, 150W eller 200W lampe være et mer passende valg for et LED-gårdslys. For høyere wattstyrker enn 200W tilbyr vi IPS-serien som er utstyrt med Cree-dioder i stedet for Bridgelux og er tilgjengelig i 250W, 300W, 500W eller 1000W. Hovedforskjellen med IPS-serien er at lyskasterne kan leveres med et smalere lysmønster som 40° eller 60°, noe som gir en smalere lysspredning og en betydelig bedre rekkevidde for for eksempel fotballbelysning.

Hvilken effekt bør en LED flomlys ha for garasjebelysning?

Det er vanskelig å anbefale en spesifikk wattstyrke ettersom hver garasje og innkjørsel er forskjellig. Imidlertid er en effekt på omtrent 30 til 50 W vanligvis tilstrekkelig.

Hvilken LED flomlys er best egnet for en paddock??

Det er vanskelig å anslå hvor mye lys en paddock trenger ettersom hver bane er unik og en yardlampe på en stolpe må tilpasses forholdene på banen. Hvis du for eksempel ønsker å belyse en paddock som er 20x60 meter med 4 stolper rundt banen, anbefaler vi totalt 4-8 200W lamper med 6000-6500K (Daylight) avhengig av hvor mye lys du ønsker. Lampen er også populær som stalllykt. Det norske rideforbundet anbefaler at lyset skal være 100-150 lux for normal ridning og 250-300 lux for konkurranse. Kontakt oss så kan vi hjelpe deg med å gjøre en lysberegning (lux-måling) basert på dine unike målinger.

Hva er viktigst å vite når du kjøper flomlys

Det er to begreper du bør huske på når du kjøper LED-belysning.
Lysstrømmen som måles i lumen gir en indikasjon på hvor mye lys en LED-lampe avgir. Jo høyere antall lumen, jo mer lys.

Fargetemperatur som måles i Kelvin, beskriver fargen på selve lyset. En lavere Kelvin-temperatur gir et varmere lys, mens en høyere Kelvin-temperatur gir et kaldere lys. For eksempel gir 2700 Kelvin et varmt hvitt lys, mens 4000 Kelvin gir et kaldt hvitt lys. Kaldere lys brukes for eksempel i gatebelysning.

 

Er det lønnsomt å investere i LED-belysning?

Ved å bytte til LED-belysning reduseres driftskostnadene betydelig, noe som betyr betydelige besparelser. Til å begynne med kan investeringskostnadene i LED oppleves som noe høye sammenlignet med metallhalogen eller høytrykksnatrium. For en fabrikk, en skole, et lager eller et offentlig miljø vil energiforbruket reduseres drastisk, og utskifting av lamper vil være en saga blott. LED-lamper er også ca. 2-4 % mer effektive ved kalde temperaturer, noe som gir ytterligere besparelser om vinteren for f.eks. et lokalsamfunn, en bensinstasjon eller en kommune.

Er dine flomlys sertifisert?

Våre produkter er kvalitetssikret og sertifisert i henhold til RoHS-direktivene og er i samsvar med ISO9001:2008, RoHS, SAA, CSA og CE-direktivene.

Gratis frakt gjelder ved kjøp over 1495 NOK & Åpent kjøp 30 dager