LED LYSRØR

Vi selger det finske premiummerket Valtavalo som tilbyr de laveste livssykluskostnadene på markedet. Vi har et svært bredt utvalg av både T8 og T5 LED-rør og kompatible LED-armaturer. G4 tilbyr den beste kvaliteten i forhold til pris sammenlignet med konkurrenter som Philips og Osram. Produktene oppfyller EU-standarder og de høye kravene fra den finske elsikkerhetsmyndigheten. Valtavalo G4 er markedets første LED-lysrør som gir flimmerfritt lys.
Läs mer
Det er 13 produkter.

Hva er LED-belysning?

LED er en forkortelse for Light Emitting Diode og er etterfølgeren til dagens lavenergilamper og kompaktlysrør. LED-belysning består av en LED-brikke med en tilhørende lysdiode som krever likestrøm for å avgi lys. LED-teknologien er både energieffektiv og miljøvennlig sammenlignet med eldre belysningsteknologier ettersom den ikke inneholder farlig kvikksølv. LED-lamper brukes til industriell belysning, kontorbelysning og garasjebelysning. Den nye teknologien er ikke bare populær blant bedrifter, men brukes også mye av privatpersoner som kjøkkenbelysning og plantebelysning. LED-lysrør er et av de mest utviklede områdene de siste årene og er betydelig mer energieffektive enn tradisjonelle lysrør, som hovedsakelig brukes som takbelysning i både små og store lokaler.

Hvorfor bør jeg bytte til LED-lysrør?

- Halvering av strømforbruket, LED-lamper tilsvarer en dobling av lysstyrken (antall lumen) ved samme antall watt.
- Lavere vedlikeholdskostnader
- Naturlig lys
- Miljøvennlig
- Lang holdbarhet

Hvorfor bør jeg bytte til LED-lysrør?

I motsetning til tradisjonelle lysstoffrør krever ikke lysdioder en reflektor ettersom lyset er mer konsentrert. Valtavalo LED-lysrør er tilgjengelige med 240 graders og 150 graders lysmønster, noe som betyr at ingen strølys går tapt i motsetning til tradisjonelle lysrør der en reflektor fanger opp strølyset på en ineffektiv måte.

Hvilken armatur er best å velge?

Valget av LED-armaturer avhenger helt av kundens behov og bør tilpasses deretter. Viktige faktorer kan for eksempel være kapslingsklasse (støv- og vanntetthet), lysstyrke og lysrørets lengde. Våre lysstoffarmaturer er tilgjengelige med IP65-klasse og leveres enten med 1x eller 2x lysstoffrør per armatur. Våre armaturer leveres med 5 års garanti og bruker drivere av høyeste kvalitet.

Hvilke wattstyrker er tilgjengelige?

Vi tilbyr følgende T8 og T5 i henhold til watt-tabellen nedenfor:

10W LED 600 cm erstatter 18W lysrør.

18W LED 1200 cm erstatter 36W lysrør.

22W LED 1500 cm erstatter 49W lysrør.

24W LED 1500 cm erstatter 58W lysrør.

Hva betyr forkortelser som 830?

Lysfargen på lysstoffrør beskrives med tresifrede kombinasjoner som 830, 835, 840 eller 845. Det finnes også 865, men denne verdien gjelder for spesielle lysstoffrør. 830 betyr at lysstoffrøret har en fargetemperatur på ca. 3000 kelvin. Dette lyset beskrives som varmt hvitt lys. Det kan noen ganger oppfattes som et litt mer gult lys. 840 i motsetning til 830 gir et hvitere eller kjøligere lys på ca. 4000 kelvin. Dette lyset beskrives som normalhvitt eller kaldhvitt og er populært i lagerlokaler, industrilokaler og butikker.

Hvordan installere LED-lysrør?

Installasjonen er veldig enkel forutsatt at du bytter ut armaturer med mekanisk ballast. Armaturer med elektronisk ballast (nyere modeller) er litt vanskeligere å skifte ut lysrørene i, da det krever en enkel modifisering av selve armaturene. Forutsatt at du bruker mekanisk ballast, kan du bytte ut gamle lysrør med nye moderne LED-rør uten å modifisere armaturen. Bare fjern tennpluggen og sett inn det nye lysrøret, og alt skal fungere som vanlig. Hvis du for eksempel bytter baderomsbelysning eller benkbelysning, er det vanligvis en elektronisk ballast som brukes i nyere installasjoner.

Kan LED-lysrør brukes til å belyse planter innendørs?

LED-lysrør kan også brukes som plante- eller hagebelysning. LED-lysrør avgir mindre strålevarme enn andre lyskilder, noe som betyr at de kan plasseres nærmere. Våre LED-lysrør fungerer godt som plantelys. Det som er viktig å vurdere er lysrørets effekt (W). Fargetemperaturen, dagslys, kaldhvit eller varmhvit, er mindre viktig med mindre du personlig foretrekker dagslysbelysning.

Hva er ditt kvalitetskontrollsystem?

I dag finnes det mange forskjellige produkter på markedet. Anerkjente merker som Philips og Osram er sjelden en god økonomisk handel, mens billige asiatiske lysrør ikke oppfyller EU-standardene, noe som resulterer i alvorlige mangler som til syvende og sist kan bli kostbare for kunden. Billige LED-lamper kan vise seg å være mange ganger dyrere enn om du kjøper kvalitetsrør i utgangspunktet. Et vanlig problem er at LED-rør av lav kvalitet begynner å flimre etter bare noen få måneder. Valtavalos LED-rør produseres i en moderne fabrikk i den finske byen Kajaani. Valtavalo kontrollerer hele forsyningskjeden fra utvikling, produksjon til kvalitetskontroll. Fordelene med å ha egne laboratorier og fabrikker er enorme, ettersom du sikrer at produktet som leveres virkelig oppfyller spesifikasjonene og kravene som er lovet.

En perfekt balanse mellom kvalitet og pris

Valtavalo er det perfekte valget for dem som ønsker å redusere strømkostnadene og samtidig styrke omdømmet sitt som et miljøbevisst selskap. Valtavalo leverer enorme mengder LED-lysrør hvert år og har derfor helt andre forutsetninger på markedet enn konkurrerende aktører. Tanken er at en investering i Valtavalos belysning vil betale seg selv i løpet av 1-2 år. Rørene er ikke de billigste på markedet, men til syvende og sist er de de rimeligste LED-rørene på hele markedet.
 

Mange ukjente fordeler med Valtavalo LED-lysrør?

LED-teknologi spiller en stadig viktigere rolle i den moderne verden. Fra store multinasjonale selskaper til små lokale butikker har de begynt å innse de utrolige fordelene med LED-belysning sammenlignet med de utdaterte tradisjonelle lysrørene som er dyre i drift, inneholder farlig kvikksølv og slipper ut store mengder karbondioksid. Valtavalos belysning gir store energibesparelser kombinert med en robust og pålitelig konstruksjon som garanterer lang levetid i mange år fremover. Med Valtavalo LED trenger du ikke å bekymre deg for å bytte ut lysrørene dine på mange år takket være en levetid på 125 000 driftstimer (den lengste i bransjen). Alle LED-lysrør tilhører energiklasse A.

Hva er HD LED?

Med HD LED-lamper fra Valtavalo kan du dra nytte av LED-teknologien som aldri før. HD LED har en ekstra høy fargegjengivelse som gir en mer naturlig lyseffekt og forbedret lyskvalitet. Takket være den nyeste teknologien muliggjør dette et lysspekter med farger som gjengis mer levende enn noen gang før. Flere store selskaper som DHL og Höganäs har valgt Valtavalo til å belyse lokalene sine, noe som er et bevis på den gode kvaliteten.

LED-belysning for butikker, verksteder og industri

Valtavalo tilbyr en rekke belysningsløsninger med forskjellige lysstrømmer og kapslingsgrader. Uansett hvordan lokalene dine ser ut, har vi en løsning som er tilpasset dine unike behov. Armaturer tilpasset industrilokaler krever ofte en høyere kapslingsgrad enn armaturer i kontormiljøer. Vi har tatt hensyn til dette og tilbyr spesifikke modeller tilpasset ulike arbeidsmiljøer.

 

LED-belysning for åpne kontorlandskap?

Valtavalo tilbyr et innovativt utvalg av armaturer av høy kvalitet som er spesielt designet for kontorer og butikker. Noen modeller støtter flimmerfri dimming, noe som i noen tilfeller gir økt komfort i visse miljøer. Vi tilbyr både funksjonelle lysrørarmaturer og stilige LED-armaturer. 

Hvor mange volt krever et LED-lysrør?

Normalt kreves det 230 V for at lysstoffrør skal fungere, men det finnes også 12 V lysstoffrør på markedet.

Gratis frakt gjelder ved kjøp over 1495 NOK & Åpent kjøp 30 dager