LOMMELYKT

Vi tilbyr LED-lommelykter av høy kvalitet som brukes av forsvaret, politiet og jegere i naturen. Lommelyktene kan brukes til trening i mørket, sykling, camping og friluftsliv m.m. Det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hva en lommelykt kan brukes til. Vi tilbyr lommelykter fra kjente merker som Fenix, Osram og Supervision.
Läs mer
Det er 31 produkter.

Hva er en lommelykt?


En lommelykt er, som navnet antyder, et bærbart elektrisk lys som brukes like ofte som arbeidsverktøy som til hobby og fritid. Lommelykter kommer i forskjellige størrelser, design og med forskjellige lysnivåer.

Hvordan en lommelykt fungerer?


En lommelykt består av flere forskjellige komponenter, som alle spiller en rolle for lampens ytelse: lampekroppen og linsen med deres respektive kapslingsklasse, lysstyrke og lumen og størrelse. Lommelykter er vanligvis batteridrevne med enten engangsbatterier eller oppladbare batterier. Det fantes imidlertid også lamper der batteriet drives av solceller, samt lommelykter som lades direkte fra en stikkontakt eller med en USB-kabel.

Hva bør du tenke på når du kjøper en lommelykt?


Tenk på hva du skal bruke den til, dvs. hvilke behov du har. Hvis lyset skal brukes til klatring eller i grotter, bør du ha et svært fokusert bilde, mens hvis du skal bruke lyset i skogen eller på jordene, bør lyset kunne lyse litt bredere. Les alltid hver spesifikasjon nøye for å finne ut hvilket produkt som passer best for deg.

Har du en lommelykt med UV-lys innen rekkevidde?


Ja, det gjør vi. Lommelykter med UV-lys gjør usynlige flekker synlige, og det er derfor de har klatret opp på markedet i det siste.

Hvilken lommelykt skal du velge?


Dette avhenger av kravene til lampen du kjøper. Hvis du for eksempel skal bruke lommelykten på sjøen eller i nærheten av vann, bør du huske at lampekroppen skal være sklisikker. Er det viktig at lampen er liten og kompakt? Hvilket lysmønster - bredt eller langt - passer best til dine behov? Å gjennomgå dine egne behov før du kjøper en lommelykt kan resultere i en veldig god investering, da forskjellige produkter er veldig forskjellige og effektive på forskjellige områder.

Hva er forskjellen mellom en god lommelykt og en lommelykt av dårlig kvalitet?


I tillegg til det mest åpenbare, som byggekvalitet, er levetiden til en god lommelykt betydelig lengre enn en lommelykt av mindre kvalitet. Men også lysmengden, det vil si antall lumen, er større i en lampe av høy kvalitet. Dette skyldes ganske enkelt at det er lagt ned mer ressurser i å gjøre lyset så godt som mulig. Selv den valgte lyseffekten til en klasse A-lampe er veldig forskjellig fra lommelykter på budsjettnivå, og dette er spesielt tydelig i lampene som brukes i utgravnings- og gruveindustrien, der riktig lyseffekt er avgjørende for at arbeidet i det hele tatt kan utføres.

Kan du stole på en online lommelykttest?


Dette er et vanskelig spørsmål å svare på, men som de fleste ting på internett er ikke tester objektive hvis de utføres av forhandleren selv. Prøv om mulig å finne en test som er så objektiv som mulig. Ikke glem å være kritisk til kilden.

Jeg vil ha en fantastisk lommelykt, hvilken er den beste?

Dette spørsmålet er umulig å svare på med en gang. Det avhenger helt av kundens ønsker og krav og det tiltenkte prisnivået. Mange premium lommelykter koster mye, men det finnes også lamper i lavere prisklasser med lignende egenskaper.

Har du en lommelykt for jakt?


Ja, det gjør vi. Her er det viktig at du velger en lampe med så sentrert lys som mulig for ikke å skremme bort dyrelivet når du er i skogen. En liten lampe kan være å foretrekke, eventuelt med beltefeste.

Har du en lommelykt for løping?


Ja, det gjør vi. Her er en lommelykt med et bredere lysmønster å foretrekke, slik at du ikke ved et uhell løper inn i veikanten. Hvis du i stedet jogger i trafikken, er en retningsbestemt lykt noe for deg.
Den ergonomiske passformen er verdt å huske på hvis du tar med lommelykten ut på en joggetur, og bærbarheten - en lommelykt i lommeformat er mer enn nok.

Har du en lommelykt for fotturer og camping?


Ja, det gjør vi. For lamper som skal brukes lenge i skog og mark uten tilgang til strøm, er det lurt å se over batterivalget slik at du ikke plutselig står uten lys. Kapslingsklasse, støtmotstand og kastelengde er også gode ting å ta med i regnestykket.

Jeg trenger en vanntett lommelykt for dykking, hvor mange meter kan den nå?


Det avhenger av produktet du har i tankene, ettersom det varierer mellom de forskjellige merkene og produktene. Sørg for å sjekke kapslingsklassen (IP-merking) til den tiltenkte lommelykten. Jo høyere klassifisering, jo mer holdbar er lampen.

Kan du anbefale en god lommelykt som er rimelig?


Vi har mange forskjellige lommelykter med forskjellige funksjoner og design. Men hvis vi skulle anbefale en allsidig lommelykt, ville det sannsynligvis være LEDWISE. Dette smarte lyset er definitivt en av våre rimeligste lommelykter.

Hva er forskjellen mellom en liten lommelykt og en større lommelykt?


En større lommelykt har ofte kraften til å avgi mer lys enn en mindre. Imidlertid har dette selvfølgelig også å gjøre med antall lumen som lampen har, men generelt kan det sies at selv der er større lamper av litt bedre kvalitet vanligvis over det samme i mindre formater. Avhengig av lysmønsteret kaster lommelykter i forskjellige størrelser lyset forskjellig. Det kan imidlertid sies at en liten lampe med et retningsbestemt mønster kaster lyset lenger enn en stor lommelykt med et bredt mønster.

Kan en lommelykt lyse 1000 meter?


Ja, det gjør de. Noen lamper kan til og med gå lenger enn det. Et eksempel på en slik lampe er Fenix.

Var det noen ulemper med en oppladbar lommelykt?


Ulempen med en oppladbar lommelykt er hvis du glemmer å lade den, noe som selvfølgelig er lett å gjøre. Men hvis din standard er å holde lyset fulladet til enhver tid, er det ingen reell ulempe. Alle batterier går til slutt tom, enten lommelykten er slått på eller ikke. Dette har å gjøre med batteriets egen selvutlading.

Er en dyr lommelykt et trygt valg?


En dyrere lampe er vanligvis bedre, men det er alltid unntak. Vi tilbyr lommelykter på forskjellige prisnivåer, slik at alle kunder kan finne en passende løsning.

Hvordan lade en lommelykt uten batteri?


I tillegg til vanlige engangsbatterier og oppladbare batterier finnes det løsninger der lommelykten lades direkte fra stikkontakten. Dette er en smart løsning og krever ikke at du har tilgang til en spesifikk lader, ledning eller lignende. Et annet alternativ er lykter som lades via en USB-kabel. Disse lommelyktene kan som regel også lades via en bærbar powerbank.

Hvilken lommelykt er best i testen?


Det finnes ingen universaltest der alle lommelykter på markedet testes generelt. I stedet må du velge en underkategori, dvs. hva du vil at testen skal undersøke: Er det konstruksjonskvaliteten og hvor støtsikker lommelykten er? Er det vanntetthet og kapslingsklasse? Lysstyrke og lysstrøm?

Etter å ha gjennomgått dine egne behov og krav, vil du enkelt finne tester som viser styrkene / svakhetene til lommelyktene som er testet på dette bestemte området.

Er det verdt å kjøpe en billig lommelykt?


Ja, selvfølgelig kan det være det. Hvis du bare vil ha en lommelykt for å se under sofaen eller på loftet, kan en billig lommelykt være å foretrekke. Som alltid må du starte med kriteriene du vil at produktet skal oppfylle før du bestemmer deg.

Hvilke merker anbefaler du?


Våre bestselgere, som vi også investerer mye i, er Fenix og Supervision. Disse merkene lanseres av anerkjente produsenter med en god garantiperiode. Du får rett og slett mye lys for pengene.

Har du en militær lommelykt som er egnet for ekstraordinære miljøer?


Ja, vi anbefaler Fenix for bruk av nødetater og politistyrker over hele verden. Fenix lommelykter er svært holdbare og egnet for ekstreme miljøer og som arbeidsverktøy.

Hvor sterk bør en lommelykt være?


500 lumen er vanligvis nok, men som alltid avhenger det av hva du har tenkt å bruke den til. Alt over 1000 lumen regnes som veldig kraftig.

Kan en lommelykt forstyrre elektronisk utstyr?

Ja, det kan den, og derfor er det viktig at den er EMC-godkjent.

Hva er leveringstiden for lommelyktene deres i Norge?
Leveringstiden for følgende byer vises nedenfor, uavhengig av hvilken transportør du velger å få pakken levert med.

Hva er leveringstiden for lommelyktene deres i Norge?
Leveringstiden for følgende byer vises nedenfor, uavhengig av hvilken transportør du velger å få pakken levert med.

Jeg leter etter en minilommelykt som er ekstremt lyssterk?


Vi har et bredt utvalg av lommelykter, og det er flere modeller som er både små og lyse. Vi kan enkelt anbefale Ledwise Recon eller Fenix UC35 for de som ønsker en kompakt, men kraftig lommelykt.

Gratis frakt gjelder ved kjøp over 1495 NOK & Åpent kjøp 30 dager